betöltés folyamatban...

Üzleteink

Zalaegerszeg

8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 46.
GPS: 46.81244714779979; 16.84928336731284

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 7.30 - 16.30

Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

A Jánház célja, hogy elégedett vevőkört alakítson ki. A szakképzett értékesítőink teljes felkészültséggel és szakértelemmel biztosítják a tanácsadói értékesítést. Szeretnénk ha az alapanyagok eladása nem csak az értékesítést jelentené, hanem egy olyan komplex szolgáltatást is, amely a felújítás/építkezés során bármilyen felmerő kérdésre releváns szakmai segítség nyújtást tud adni a vásárlónak.

Természetesen a szolgáltatásunk nem csupán az értékesítési részből áll, hanem komoly hangsúlyt kerül egészen a megrendeléstől az anyagok kiszállításáig.

Fordulhatsz hozzánk, akkor is, ha nem tudod mekkora mennyiségre lenne szükséged az adott anyagból. Üzletünkben elmondhatod a terveidet az építménnyel kapcsolatban és segítünk abban hogy a lehető legköltséghatékonyabban meghatározzuk az anyagmennyiséget és még az árajánlatot is elkészítjük hozzá.

A vásárlás után gondoskodunk arról, hogy az áru megfelelő minőségben eljusson hozzád raktárunkból az autódba vagy akár az építkezés helyszínére.

A Jánháznál kis- és nagykereskedelem is zajlik, ami lehetővé teszi, hogy nem csak a lakosságot, de a kivitelezőket is kitudjuk szolgálni. Mindezt magas színvonalú szakmai értelemmel és versenyképes piaci árakkal.

Hírlevél

Feliratkozás