Energiatakarékosság – Legyen környezettudatos, építsen Durisolból!

Egy építkezés megkezdése előtt rengeteg mérlegelni való akad, az alapvető tervektől egészen a legapróbb részletekig. Nem csupán megálmodjuk leendő otthonunkat, hanem körültekintő tervezéssel fordulunk minden döntés felé, hogy a felépített ház nemcsak szép és esztétikus, de minőségi és generációról generációra örökíthető legyen. 

A napjainkban épült házaknál már elengedhetetlen követelmény a zöld szemlélet: a házak részben, vagy teljes egészükben a környezettudatossági elveket szem előtt tartva épülnek tégláról téglára. A „zöld” megoldások hívei tehát olyan téglát választanak a falak felhúzásához, amely télen kuckós meleget, nyáron pedig kellemesen hűvös érzetet ad. 

A Leier Durisol téglából készült falazatok a fenti elvárásoknak tökéletesen megfelelnek, olyannyira, hogy alkalmazásukkal teljesen kiváltható – az egészségünkre egyébként igencsak ártalmas – klímaberendezések használata is. 

A Durisol téglák kiváló hőszigetelési képességük mellett valóban időtálló megoldást jelentenek, méghozzá környezetkímélő módon. 

 

 
 
 
 
 

További cikkek a témában